Niet zo mooi

Dat de relatie tussen Carlo Lammers en regisseur Oscar Materiaal zich af en toe op een hellend vlak bevindt is algemeen bekend. Maar toen Oscar vorige week het naar eigen zeggen onschuldige idee kreeg om via een filmpje een reactie te geven op Carlo’s lied ‘Niet zo mooi’, was Carlo’s antwoord niet zo mooi.

Onder het filmpje schreef Carlo het volgende:

Hallo Oscar, we kennen elkaar al een flinke tijd en zoals je weet heb ik altijd de hoogste waardering voor jou aan de dag gelegd, als drummer, als regisseur en als vriend. Maar in dit filmpje zie ik jammer genoeg het zoveelste bewijs dat je niet heel veel moeite lijkt te willen doen om mij serieus te nemen.
Dit filmpje staat niet op zichzelf. Volgens mij begrijp je op het moment echt niet waar ik mee bezig ben. En je steekt het allemaal niet onder stoelen of banken. Je hebt gezegd dat je vindt dat ik te veel in mijn ellende blijf hangen. ‘Time to move on’, blijf je maar roepen. Nou, Oscar, misschien helpt het als je me eens een keer vertelt HOE DAN, in plaats van mij ´iets over mezelf te leren´ door dit soort filmpjes te maken!

Groet, Carlo

Carlo en Oscar werken momenteel aan MIJN SPOKEN VIEREN LUIDRUCHTIG ZOMER, een voorstelling die afgelopen zomer eigenlijk al af had moeten zijn.